Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Новости

„Уметност и пиво“ - Уникатна изложба на Пивара Скопје Автентичен спој на македонско сликарство и уметност на правење пиво

„Уметност и пиво“ - Уникатна изложба на Пивара Скопје Автентичен спој на македонско сликарство и уметност на правење пиво

Како сведоштво на 90 годишното наследство, „Пивара Скопје“ направи уникатен спој помеѓу најпознатите репрезенти на современата ликовната уметност од Македонија и уметноста на правење пиво. За првпат во јавноста е презентирана дел од колекцијата на Пивара Скопје на ликовни дела од најреномираните македонски сликари од XX. век, дополнета со уметнички приказ на автентичната и возбудлива приказна за Пивара Скопје, длабоко врежана во животот на нашата заедница. »»
Прогласени победниците на Coca-Cola фудбалскиот Куп 2015

Прогласени победниците на Coca-Cola фудбалскиот Куп 2015

Стадионот на Работнички во Градскиот парк во Скопје денес беше домаќин на големото фудбалско финале на Coca-Cola Купот. Момчиња и девојчиња од цела Македонија, пред бројната публика и своите навивачи, ги одмерија фудбалските сили во финалните натпревари. »»

Добредојдовте!

Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија.
Успешната приказна се создава уште од 1924 година и е резултат на огромното залагање, енергија, знаење, искуство и тимска работа на голем број професионалци.
 
Пивара Скопје АД е горда што е дел од големите интернационални семејства на Coca-Cola и Heineken. Успехот во сè што работиме е резултат на сите вложувања што контиунирано ги правиме со цел да им го озвоможиме на нашите потрошувачи најдоброто и најквалитетното во сегментот на пиво и безалкохолни пијалaци. Можеме да се гордeеме со брендови кои се со врвен квалитет и се најдобри на домашниот и на светските пазари.
 
За Пивара Скопје АД луѓето секогаш се на прво место - потрошувачите, вработените, партнерите, заедницата.

Наш стремеж е да одиме чекор напред во препознавањето и задоволувањето на нивните желби, секогаш оправдувајќи ја нивната доверба.

 

 

Билтен